Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Az adatok felelősségteljes kezelése: Data Compliance Management a Mercedes-Benznél

A hálózati összekapcsolás és a digitalizáció fontos szerepet játszanak a jövő mobilitásában. Sok új üzleti modell alapja a nagy adatmennyiség – például az automatizált és autonóm vezetés esetében, vezető asszisztens rendszereknél, járműbiztonságnál, illetve új szolgáltatásoknál. Törekszünk az adatok felelősségteljes kezelésére. Emellett az ügyfeleink igényeit helyezzük a középpontba. Az egész konszernt érintő Data Compliance Management System segít minket abban, hogy az adatvédelmi előírások betartásához szükséges intézkedéseket megtervezzük, bevezessük és ezeket ellenőrizzük.

A Data Compliance Management System

Az adat témát érintően szabályozott követelményeknek megfelelése érdekében, az egyik első autógyártóként egységesítettük a meglévő intézkedéseket, az adatvédelemhez szükséges eljárásokat és rendszereket egy Data Compliance Management System-be (Data CMS). Ez a rendszer a már meglévő Mercedes-Benz Compliance Management System-re alapszik. Abban segít ez minket, hogy az intézkedéseket az adatvédelmi előírásoknak megfelelően, és a rizikót alapul véve tudjuk megtervezni, ezeket konszernszinten be tudjuk vezetni és ellenőrizni tudjuk. A Data CMS útján, a törvényi követelményekből kiindulva, a vállalaton belüli fenntartható adatkezelést kívánja biztosítani a Mercedes-Benz.

Semmi esély a korrupcióra

Semmi esély a korrupcióra

A Mercedes-Benznél nem kötünk mindenáron üzletet. Nem vesztegetünk és nem hagyjuk magunkat megvesztegetni.

Felelősségteljes magatartás

Felelősségteljes magatartás

Meggyőződésünk, hogy hosszútávon csak az maradhat sikeres, aki felelősségteljesen cselekszik. Nekünk ehhez, nem csak a törvények betartása, hanem az egyéni magatartás közös értékekhez való alakítása is hozzátartozik.

Compliance Management System (CMS)

Compliance Management System (CMS)

Az érték alapú compliance egy szükségképpeni része az üzleti mindennapoknak és azt jelenti számunkra, hogy betartjuk a törvényeket és az egyéb szabályokat.

A Business Practices Office (BPO) bejelentőrendszer

A Business Practices Office (BPO) bejelentőrendszer

A vállalatnak, a foglalkoztatottjainknak és üzleti partnereinknek okozott károk kizárólag akkor kerülhetők el, ha a szabályokat betartjuk. A törvények és belső szabályozások betartása a Mercedes-Benz Group legfontosabb érdeke.