Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Jogi nyilatkozat

Szerzői jogok

 
Copyright 2003-2018 Mercedes-Benz Group AG. Minden jog fenntartva. Minden szöveg, kép, grafika, hang-, videó-, illetve animációs fájl, csakúgy, mint ezek elrendezése szerzői jog- és egyéb szellemi tulajdonvédelem tárgyát képezik. Nem másolhatók sem kereskedelmi, sem tovább terjesztés céljából, nem módosíthatók és más weboldalakon nem használhatók fel. Egyes Mercedes-Benz Group AG weboldalakon szintén szerepel olyan tartalom, amit az azt elérhetővé tevő fél tulajdonában levő szerzői jogok védenek.
 
 

Termékek és árak

 

Előfordulhat, hogy bizonyos termékek és szolgáltatások a weboldal egyes oldalainak legutóbbi szerkesztése óta megváltoztak. A gyártó fenntartja a jogot, hogy változtatásokat végezzen a szállítási időszak alatt a design, forma, szín és a specifikáció vonatkozásában, azzal a feltétellel, hogy ezek a változtatások vagy módozatok a vevő szempontjából észszerűnek minősíthetők, úgy, hogy közben a Mercedes-Benz Group AG érdekeire is tekintettel maradnak. Az illusztrációk olyan tartozékokat, opcionális felszereléseket vagy egyéb jellemzőket is megjeleníthetnek, melyek nem tartoznak a szabványos specifikáció körébe. Technikai okok miatt a színek némileg eltérhetnek a megjelenített színektől. Előfordulhat, hogy egyes oldalak olyan modelleket és szolgáltatásokat szerepeltetnek, melyek az adott országokban nem elérhetőek. A törvényi, adózási vagy egyéb jogi szabályozásokra vonatkozó nyilatkozatok és a rájuk utaló következtetések csak a Német Szövetségi Köztársaságra érvényesek. Az értékesítési vagy szállítási feltételek ezzel ellentétes rendelkezéseinek függvényében a szállítás napján érvényes árak az irányadók. Márkakereskedőinknek a feltüntetett árakat kell az ajánlott kiskereskedelmi árnak tekinteniük. Az aktuális árakért forduljon a vállalat saját értékesítési és szervizközpontjához, vagy hivatalos márkakereskedőkhöz.

 

Védjegyek

 

Eltérő rendelkezés hiányában a Mercedes-Benz Group AG weboldalain megjelenő összes márkanév a Mercedes-Benz Group AG jogi oltalom alatt álló védjegye. Ez különösen érvényes a modellnevekre, valamint az összes vállalati logóra és emblémára.

 

Licenszek

 

A Mercedes-Benz Group AG szándéka egy innovatív és informatív honlap létrehozása volt, és reméljük, hogy Ön épp olyan lelkesedéssel fogadja, mint amilyennel mi alkottuk. Kérjük, vegye figyelembe azonban, hogy a Mercedes-Benz Group AG-nak óvnia kell szellemi tulajdonát, beleértve a szabadalmakat, védjegyeket és szerzői jogokat, és hogy ezek az internetes oldalak nem biztosítanak a Mercedes-Benz Group AG szellemi tulajdonára vonatkozó licenszjogot.

 

A jövőre vonatkozó nyilatkozatokkal kapcsolatos felelősségkizárás

 

A weboldalak, a befektetői kapcsolatok sajtóközleményei, az éves és évközi jelentések, kitekintések, prezentációk, rendezvények hang- és videofelvételei (élő vagy korábban rögzített) és az e honlapon szereplő egyéb dokumentumok tartalmazhatnak többek között olyan, a jövőre vonatkozó, jövőbeli fejleményekkel kapcsolatos nyilatkozatokat is, melyeket a vezetőség az aktuálisan kialakított véleménye alapján tesz. A "várható", "feltételezhető", "úgy hisszük", "becslésünk szerint", "várakozásunk szerint", "szándékozunk", "előfordulhat", "tervezzük", "előrevetítjük" "kellene", és hasonló kifejezések használata jelzi a nyilatkozat jövőre vonatkozó voltát. E nyilatkozatok bizonyos kockázati- és bizonytalansági tényezők függvényében értelmezhetők, mint pl. egy Európában vagy Észak-Amerikában bekövetkező gazdasági visszaesés; valutaárfolyam-változások, kamatlábak és nyersanyagárak változása; versenytársak termékeinek piacra kerülése; magasabb értékesítési ösztönzők bevezetése; a smart új üzleti modelljének sikeres megvalósítása, vagy a használt gépjárművek viszonteladási árainak csökkenése. Amennyiben ezen vagy egyéb kockázatok/bizonytalanságok közül bármelyik fellép (ezek közül néhányat a Mercedes-Benz Group AG legutóbbi éves jelentésének „Kockázati jelentés” címszó alatti része és az US Securities and Exchange Bizottság (SEC) felé benyújtott 20-F űrlap „Kockázati tényezők” címszó alatti része tartalmaz), vagy ha bármely jövőre vonatkozó nyilatkozatunk alapjául szolgáló feltételezés helytelennek bizonyul, akkor tényleges eredményeink lényegesen eltérhetnek azoktól, amelyeket e nyilatkozatokkal közlünk vagy sugallunk. Nem áll szándékunkban vállalni és nem is vállalunk kötelezettséget arra, hogy ezeket a jövőre vonatkozó nyilatkozatainkat naprakésszé tegyük. Bármilyen jövőre vonatkozó nyilatkozat csak a közlése napján fennálló helyzetre érvényes.

 

Információ az online vitarendezésről

 

Az Európai Bizottság egy internetes platformot hozott létre a jogviták online módon történő rendezésére (ez az úgynevezett „ODR platform”). Az ODR platformon kerülhet sor az online kötött adásvételi szerződések szerződéses kötelezettségeivel kapcsolatos peren kívüli megegyezésre. Az ODR platformot a következő linken érheti el:​​​​​​​

http://ec.europa.eu/consumers/odr

 

Szavatosságvállalás
 

Az ezeken az oldalakon közölt információk és megtett nyilatkozatok nem jelentenek sem kifejezett, sem hallgatólagos szavatosságvállalást. Különösen nem jelentenek az ilyen jellegű információk hallgatólagos ígéretet vagy garanciát a minőségre, a piacképességre, egy adott célnak való megfelelőségre, illetve törvények és szabadalmak meg-nem-sértésére. Internetes oldalaink más internetes oldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmaznak. Kijelentjük, hogy a hivatkozott oldalak külsőjére és tartalmára nincs befolyásunk. Így az ott közölt információk pontosságáért, teljességéért vagy minőségéért nem vállalunk felelősséget, és nem garantáljuk, hogy azok naprakészek. Következésképpen elhatárolódunk az összes, az ezeken az oldalakon megjelenített tartalomtól. Ez a nyilatkozat az internetes oldalainkon található összes, külső weboldalra mutató hivatkozásra és az ezeken az oldalakon található tartalomra vonatkozik.