Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Mercedes-Benz kecskeméti gyár

Szakterületek

Gyártási területeink

 
Présüzem

Présüzem

A présüzemünk feladata, hogy fémlemezekből, illetve tekercsekből a lehető legjobb minőségben állítsa elő azokat a szükséges elemeket, amelyeket utána a karosszériaüzemnek továbbítanak.

Karosszéria üzem

Karosszéria üzem

A karosszériaüzemünkben illesztjük össze a karosszériákat, amelyek szárítást követően a karosszériaszortírozóba kerülnek. Végső soron ebben az üzemben nyerik el külső formájukat az autók.

Felületkezelő üzem

Felületkezelő üzem

A felületkezelő üzemünkben előkezelés után korrózióvédelmet kapnak a karosszériák, majd az ügyfelek által megrendelt színre fényezzük a járműveket.

Összeszerelő üzem

Összeszerelő üzem

Az összeszerelő üzemünkben a vevők egyedi kívánságainak megfelelően készül el a személyre szabott jármű belső kialakítása.

A gyártást támogató szellemi, adminisztrációs területeink

 
Logisztika

Logisztika

Jól szervezett logisztikai hátterünk biztosítja, hogy az autó gyártásához szükséges minden alkotóelem és alapanyag a megfelelő időben, mennyiségben és helyen álljon rendelkezésre. Biztosítjuk, hogy az elkészült autók időben eljussanak a vevőinkhez.

Minőségirányítás

Minőségirányítás

A minőségirányítás biztosítja, hogy minden Mercedes-Benz jármű prémium minőségben gördüljön ki kecskeméti gyárunkból. Köszönhetően a motivált és magasan képzett közösségünknek, mindig teljesítjük a vásárlóink kívánságait és magas szintű elvárásait.

Pénzügy és kontrolling

Pénzügy és kontrolling

A pénzügy és kontrolling feladata, hogy biztosítsa gyárunk stratégia céljainak és szervezetének megfelelő pénzügyi tervezését.

Beszerzés

Beszerzés

Kecskeméti beszerzési csapatunk foglalkozik az ún. nonproduktív anyagok és szolgáltatások beszerzésével, azaz olyan anyagok, eszközök, szolgáltatások beszerzésével, melyek nem az autóba épülnek.

Személyügy

Személyügy

Személyügyi részlegünk feladata gyárunk teljes körű személyügyi tervezése és fejlesztése, új munkavállalók toborzása és beillesztése, képzések, szakképzések szervezése és megvalósítása.

Információtechnológia

Információtechnológia

Az információtechnológia felel gyárunkban a gépi adatfeldolgozás irányításáért és annak ellenőrzéséért, a termelésirányítás és a vezérlési rendszerek működtetéséért, IT biztonságért és telekommunikációs rendszerek üzemeltetéséért.

Gyártervezés

Gyártervezés

A gyártervezés biztosítja az új beruházások tervezését, koordinálását és megvalósítását együttműködve a hatóságokkal.

Gyártástechnológia és biztonság

Gyártástechnológia és biztonság

Gyárunkban az emberek és gépek biztonsága éppen olyan fontos szempont, mint a munka minősége. Többek között a gyártástechnológiai részlegünk felel a folyamatos létesítményüzemeltetésért, a karbantartásért, a tűzvédelemért, valamint a gépjárműparkért és az üzembiztonságért.

Gyártás- és logisztikai tervezés

Gyártás- és logisztikai tervezés

Gyárunkban a gyártás- és logisztikai tervezés célja, hogy a lehető leghatékonyabban hajtsuk végre a feladatainkat. A rendelkezésünkre álló erőforrások és eszközök segítségével a lehető gyorsabban készítjük el a világ legjobb autóit. Pontosan tudjuk, hogy mennyi idő alatt készül el egy autó. Látjuk, hogy hány munkatársunknak kell dolgoznia, milyen eszközökre és berendezésekre van szükségünk egy Mercedes jármű elkészítéséhez. Egy biztos: egy-egy szükséges alkatrész soha nem késik, és soha nem kerül az üzem szalagja mellé.

Gyárvezetés

Gyárvezetés

A gyárvezetéshez kapcsolódó területeink a jog és compliance, a munka és környezetvédelem, az MPS, azaz Mercedes-Benz Production System, a termelékenység-fejlesztés és a vállalati kommunikáció.