Duális szakképzés

Jelentkezz Te is duális rendszerű képzésünkre!

2017. szeptemberében is indul gyakorlat orientált képzésünk a Gáspár András és a Kandó Kálmán Szakközépiskola és Szakiskolával együttműködve.

 A három éves szakmai képzések a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. utánpótlás igényéhez igazodva kerültek kidolgozásra, mely szerint a tanulók az elméleti ismereteket a szakképzésért felelős oktatási intézményben, a gyakorlati tudást viszont már a valódi gyártással azonos oktatási és gyártási körülmények között sajátíthatják el.

Miért érdemes duális rendszerű képzést választani?

  • Mert a tanulók nemcsak elméleti, hanem gyakorlati készségeket is elsajátítanak.
  • Mert a gyakorlati képzés nem az iskolában, hanem 9. évfolyamban a  Mercedes-Benz Oktatási Központjában, a 10 évfolyamtól pedig a Mercedes-Benz  Oktatási Központjában és a kecskeméti gyárában történik.
  • Mert a tanulók tanulmányi szerződést és tanulmányi eredménytől függően ösztöndíjat kapnak.
  • Mert a képzés kiváló minőségéhez modern  felszereltségű oktatási központ járul hozzá.
  • Mert tanulóink a 3. év végére a gyakorlati szak sikeres elvégzésével OKJ-s szakmát szerezhetnek.
  • Mert a képzés a tényleges elhelyezkedési lehetőségekhez igazodik, ezáltal hosszú távú munkahely-biztonságot nyújt a tanulóknak.

Mit kell tenned, ha csatlakozni szeretnél hozzánk?

Jelentkezned kell a Gáspár András vagy a Kandó Kálmán Szakközépiskola és Szakiskola általad választott duális képzésére.

A szakokról bővebb tájékoztatást itt kaphatsz:

Az egységes írásbeli felvételi vizsga után részt kell venned egy pályaalkalmassági elbeszélgetésen, ahol gyárunk szakemberei is jelen vannak.

Ha itt sikeresen kiválasztanak, akkor egy további felvételi elbeszélgetésen veszel részt a Mercedes-Benz Oktatási Központjában.

A felvétel akkor sikeres a duális képzésbe, ha mind a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., mind pedig az oktatási intézmény elvárásainak is megfelelsz.

Sok sikert a felvételihez! Várunk a Mercedes-Benzhez!

További információ: tanulo@daimler.com e-mail címen.