Gyárlátogatás

Köszönjük, hogy érdeklődik gyárlátogatási programunk iránt.

A látogatás során vendégeink megismerhetik gyártási folyamatainkat és bepillantást nyerhetnek gyártócsarnokaink munkájába.

A jelentkezés előtt, kérjük, hogy olvassa el a tájékoztató szöveget, a biztonsági szabályzatot, valamint az adatkezelési tájékoztatót!

A gyárlátogatási naptár mutatja a lehetséges napokat és időpontokat.

A 2019-es évben gyártási okok miatt bizonyos időszakokban részleges/teljes gyárlátogatási tilalom van társaságunknál, aminek következtében korlátozott számú időpontot tudunk az érdeklődőknek biztosítani. Ezekben az időpontokban elsősorban iskolák, illetve partnercégeink részére tudunk a látogatásokra lehetőséget adni, akik e-mailes egyeztetés után foglalhatják le időpontjukat. Magánszemélyek jelentkezésére csak a naptárban erre fenntartott napokon és időpontokban van lehetőség, 10 fő alatti e-mailes jelentkezéseket nem áll módunkban fogadni.

A naptárban megjelenített időpontokban előreláthatólag a következő üzemek látogathatók:

Január 7 - február 10: prés-és karosszéria üzem

Február 11 – március 10: teljes gyárlátogatási tilalom, egyik csarnok sem látogatható

Március 11- május 31: présüzem és újgenerációs karosszériaüzem 

VÁLTOZÁS!

Június 1- július 21: présüzem és újgenerációs karosszériaüzem

Július 22- július 31. újgenerációs karosszériaüzem és összeszerelő üzemFelhívjuk figyelmét, hogy társaságunk fenntartja a jogot a gyárlátogatási program egyoldalú, minden külön értesítés nélküli módosítására. Előfordulhat, hogy belső rendezvény, gyártási vagy egyéb ok miatt a meghirdetett időpont – akár a kezdeti időpont előtt – törlésre kerül. Az ilyen módosítás, vagy lemondás esetén társaságunk semmilyen kártérítésre nem kötelezhető. 

Gyermekek kizárólag 12 éves kor felett vehetnek részt a gyárlátogatáson!

Minden 12-18 év közötti személy kizárólag felnőtt kíséretében léphet a gyár területére.

A gyárlátogatási csoportokat legalább 10 fő részvétele esetén tudjuk elindítani. A csoport maximális létszáma 30 fő lehet.

A látogatás kb. 1- 1,5 órát vesz igénybe. Az útvonal legnagyobb részét gyalog teszik meg látogatóink, amely több kilométert jelent. Ezt kérjük, vegyék figyelembe a jelentkezéskor!

A gyárat mozgáskorlátozott látogatók is megtekinthetik. Kérjük, a sikeres foglalást követően a gyarlatogatas@daimler.com e-mail címen jelezzék ilyen jellegű igényüket!

A gyárlátogatásra kérjük, minél kevesebb csomaggal érkezzenek, vannak zárható szekrényeink, de nagyobb csoportnál érkezésnél a táskák elhelyezése, vagy belépésnél az átvizsgálása hosszabb időt vehet igénybe, ami kényelmetlenséget okozhat.

A gyárlátogatást a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ingyen biztosítja mindenki számára, tilos a gyárlátogatást ellenértéken hirdetni és tilos minden olyan regisztráció, amely a regisztráló szolgáltató által biztosított szolgáltatásokkal történő árukapcsolást valósít meg, pl. utazási irodák esetében.
Ezen szabály megsértése esetén a regisztrációt törölhetjük, valamint regisztrálót a további regisztrációtól eltilthatjuk, amellyel kapcsolatban bármely igényérvényesítést kizárunk. Regisztrációja megküldésével ezen szabályokat Ön elfogadja.

Jelentkezés gyárlátogatásra

10 főnél nagyobb csoport regisztrációja  

10 főnél nagyobb csoportok (iskolák, intézmények, egyesületek, cégek) e-mailben jelentkezhetnek. A regisztráció a megerősítő e-maillel válik érvényessé. 
 
Kérjük, hogy a naptárban található, e-mail ikonnal jelölt időpontok közül legalább két megfelelő időpont kiválasztásával küldje el jelentkezését a gyarlatogatas@daimler.com címre. Az e-mail beérkezését követő 10 munkanapon belül fogunk a megkeresésre válaszolni. Amennyiben a választott időpontok között van szabad, és tudjuk fogadni csoportjukat, úgy a válaszlevélben található linken tudják majd a csoport résztvevőit regisztrálni, névvel, illetve születési dátumokkal, kérjük, hogy e-mailben semmiképpen ne küldjenek névlistát, vagy személyes adatokat. 

Egyéni vagy legfeljebb 10 fő regisztrációja  

Az egyéni vagy legfeljebb 10 fős társaságok foglalására a naptárban jelzett napon és időpontban van lehetőség. 
 
A rendszer egy főnek egy adott időponthoz maximum 10 fő regisztrálását teszi lehetővé. A jelentkezéshez kérjük, készítse elő a résztvevők nevét, illetve születési dátumát. 

A jelentkezés menete:

  1. Válassza ki a kívánt időpontot. Az időpont mellett láthatja a szabad helyek számát.

  2. Töltse ki az Ön és a látogatásra Önnel érkező vendégek adatait. A vendégek adatainak rögzítéséhez minden vendég után nyomja meg a + jelet. Az adatok módosítására a foglalást követően is lehetőség van, de legkésőbb a látogatás időpontját megelőző 10-dik naptári napig.

  3. Ellenőrizze a kitöltött adatokat, majd küldje el a foglalást.

  4. Sikeres foglalás esetén visszaigazoló e-mailt küldünk.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan tudok módosítani a résztvevők adatain, ha valamilyen okból nem az a résztvevő jönne, akit regisztráltam?
Hogyan tudok módosítani a résztvevők adatain, ha valamilyen okból nem az a résztvevő jönne, akit regisztráltam?
A rendszer a látogatás időpontja előtt 10 napig engedi a módosításokat. Ha közvetlenül az időpont előtt lenne változás, kérjük, e-mailben jelezze, és tudunk küldeni linket a módosításhoz. A regisztráló személy adatainak módosítását a rendszer nem engedi.

Elfogytak a helyek az online foglalható időpontokban. Mit tegyek?
Elfogytak a helyek az online foglalható időpontokban. Mit tegyek?
Mivel a gyárlátogatási időpontok gyártási okok miatt korlátozottak, ezért sajnos nem tudunk más időpontot felajánlani. A következő félévre vonatkozó gyárlátogatási naptár várhatóan 2019. májusában lesz elérhető, kérjük, figyelje honlapunkat.

Üzemel-e büfé a gyár területén, van lehetőség étkezésre?
Üzemel-e büfé a gyár területén, van lehetőség étkezésre?
A gyár területén működő büfé illetve étkező sajnos nem áll látogatóink rendelkezésére, az érkezés helyszínén üzemel egy kávé- és üdítőautomata.

A csoport egy vagy több tagja még nem töltötte be a 12. életévét. Ha felelősséget vállalok érte, bejöhet a gyárlátogatásra?
A csoport egy vagy több tagja még nem töltötte be a 12. életévét. Ha felelősséget vállalok érte, bejöhet a gyárlátogatásra?
Sajnos nem, szigorú gyárbiztonsági rendelkezés, hogy kizárólag 12 év fölötti személyek léphetnek a gyár területére, ettől semmilyen esetben sem tudunk eltekinteni. A biztonsági szolgálat belépéskor kérhet személyi azonosítót, amennyiben kérdés merül fel az életkort illetően. Kérjük, hogy az érintett gyerekek érdekében se hagyják figyelmen kívül ezt a rendelkezést.


Ha kérdése van, amelyre nem talál választ a gyakori kérdések között, kérjük, írjon nekünk a gyarlatogatas@daimler.com e-mail címre.

Tovább a naptárhoz

A gyárlátogatások időpontjai

KEDD
8:00 - 09:00
09:30 - 11:00
15:00 - 16:30 Idegen_nyelv
SZERDA
9:30 - 11:00
11:30 - 13:00
15:00 - 16:30
PÉNTEK
9:30 - 11:00
11:30 - 13:00
15:00 - 16:30
MAGYAR NYELVŰ GYÁRLÁTOGATÁS,
normál útvonal, két gyártócsarnok
IDEGEN NYELVŰ GYÁRLÁTÓGATÁS:
PÁROS HETEKEN NÉMET, PÁRATLAN HETEKEN ANGOL
E-MAILES FOGLALÁS
rövidített útvonal,
EGY gyártócsarnok
Nincs több szabad hely
ebben az időpontban