Általános elvárásaink

A gyártás és a gyártást támogató területeken számos szakmai kihívásokkal teli feladatot kínálunk munkavállalóink számára. Ahhoz, hogy a megszokott, Mercedes-Benz prémium minőséget garantálni tudjuk, a legjobb, megfelelően szakképzett és gyakorlati tapasztalattal rendelkező, motivált, megbízható kollégákra van szükségünk!

A csúcsteljesítményre köteleztük el magunkat. Annak érdekében, hogy ezt teljesíteni tudjuk, a kiválóság kultúráját kívánjuk megteremteni és e szerint élünk mindennapjainkban.

Ez a kultúra négy alapértéken nyugszik: lelkesedés, megbecsülés, feddhetetlenség és fegyelem. Ezek az értékek jelentik a sikerünk kulcsát.

A hitelességhez és szavahihetőséghez lelkesedésre van szükség. Elismerjük a jó munkát, észrevesszük a pozitívumokat a saját és kollégáink munkájában. Minden nap büszkén viseljük a csillagot. Lelkesedésünk képessé tesz minket arra, hogy túllépjük határainkat és új célokat tűzzünk ki.

A sikereket csapatban érjük el és közös eredményként kezeljük. Megbízunk egymásban és erről biztosítjuk is egymást. Őszintén és tiszteletteljesen bánunk egymással – ez a sikeres közös munka alapja. Kölcsönösen segítjük egymást, segítséget nemcsak nyújtunk, hanem kérünk is. A hibát nem kudarcnak tekintjük, hanem lehetőségnek folyamataink állandó tökéletesítésére.

Ezek az értékek olyan tájékozódási keretet adnak munkánknak, amely motivál és csapatmunkára sarkall. Erősségeink:

  • Következetesség és fegyelem
  • Szabályok betartása
  • Pontosság és a határidők betartása
  • Strukturált munkavégzés


Célunk az, hogy munkatársaink elkötelezettek legyenek cégünk iránt. Munkatársaink a nemzetközi Daimler - család tagjai és így egyedülálló fejlődési lehetőségeket kínálunk számukra. A folyamatos fejlődés mindennapi munkánk jellemzője.

Ezért várjuk a lelkes, új kihívásokra vágyó, rugalmas és terhelhető leendő kollégák jelentkezését, akik a világ első autómárkája, a Mercedes-Benz, kecskeméti gyárának csapatához szeretnének csatlakozni.