Élje át testközelből, hogyan gyártjuk a vevők igényeire testreszabott, legmodernebb technológiával készülő autóinkat, és nyerjen bepillantást a gyárlátogatás során az autógyártás folyamataiba!

A gyártó csarnokok megtekintése során személyesen megtapasztalhatja, hogyan születik a Mercedes-Benz CLA- és a B-osztály, valamint a 2015-ös évben piacra kerülő harmadik modellünk, a CLA Shooting Brake.

A 2015-ös évben az alábbi gyárlátogatási útvonalat kínáljuk látogatóinknak: 

A "Produktion Exklusiv" elnevezésű útvonal nagyjából 2 órát vesz igénybe. Hétfőtől –péntekig minden munkanap indulnak látogatói csoportjaink magyar nyelven. Német nyelven beszélő látogatóink számára kedden délelőtt, angol nyelven beszélő látogatóink számára pedig csütörtökön délelőtt szervezünk gyárlátogatást.

A gyárlátogatás látogatóink számára ingyenes.

A gyárlátogatások időpontjai:

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

9:00-11:00

9:00-11:00

9:00-11:00

9:00-11:00

9:00-11:00

11:45-13:45

11:45-13:45

11:45-13:45

11:45-13:45

11:45-13:45

17:00-19:00

17:00-19:00

17:00-19:00

17:00-19:00

17:00-19:00

 

Figyelem!
Gyermekek 12 éves kor felett felnőtt kíséretében vehetnek részt a gyárlátogatáson!  (Gyermekek 12 éves kor alatt gyárbiztonsági előírásaink alapján a standard gyárlátogatások keretében nem látogathatják a gyárat.)
A gyermekek életkorát, születési idejét biztonsági szolgálatunk jogosult ellenőrizni. Kérjük, kiskorú gyermek esetén minden esetben legyen a gyermeknél illetve az őt kísérő felnőttnél olyan fényképes igazolvány, amely alkalmas a gyermek életkorának, születési idejének igazolására. (pl.: személyi igazolvány, diák igazolvány, útlevél)

A buszok aktuális menetrendjét itt találja:
 

2D jelzésű busz menetrend
12D jelzésű busz menetrend
14D jelzésű busz menetrend
15D jelzésű busz menetrend


A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.  fenntartja magának a jogot arra, hogy a gyárlátogatás útvonalát bármikor megváltoztassa, - a gyártási folyamatok, vagy az esetleges prototípusvédelem függvényében.

Felhívjuk figyelmüket, hogy ingyenes gyárlátogatási programunk ismeretterjesztő jellegű, azt társadalmi felelősségvállalásunk keretében, és a Mercedes-Benz márka, valamint minőség jobb megismerése érdekében nyújtjuk.

Gyárlátogatási programunk üzleti célú, különösen értékesítési jellegű felhasználásához nem járulunk hozzá. Ön, vagy az Ön által képviselt szervezet jelentkezésével vállalja, hogy foglalását üzleti célra nem használja fel, azt, vagy ahhoz kapcsolt szolgáltatást nem értékesít, vagy közvetít, más személyeknek nem kínál, ilyen jellegű felhasználásban nem vesz részt.

Társaságunk fenntartja a jogot, hogy amennyiben olyan információ jut tudomásunkra, amely alapján alaposan feltételezhetjük, hogy bármely foglalás a fenti kizárásba ütközik, akkor az érintett foglalást, továbbá az érintett regisztráló személy, vagy szervezet valamennyi foglalását indokolás és bizonyítási kötelezettség nélkül törölhetjük; ennek alapján semmiféle igény Társaságunkkal szemben nem érvényesíthető.

Társaságunk fenntartja a jogot, hogy termelési, vagy egyéb szervezési okból a foglalások időpontját egyéb esetekben is módosítsa, vagy lemondja. Az ennek alapján történő bármely igényt Társaságunk kizárja, amelyet jelentkezésével Ön kifejezetten elfogad.

 

Szeretné megtekinteni a kecskeméti gyárat?
Akkor az alábbi regisztrációs felületen töltse ki a bejelentkezéshez szükséges adatlapot:

 

 A gyárat mozgáskorlátozott látogatók is megtekinthetik. Kérjük, az ilyen jellegű speciális igényüket:az alábbi e-mail címen jelezzék: gyarlatogatas@daimler.com.